Blíži sa Enriqueho koniec na lavičke PSG? Vedenie klubu krúži okolo Thiaga Mottu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Blíži sa Enriqueho koniec na lavičke PSG? Vedenie klubu krúži okolo Thiaga Mottu

Tréner Bologne Thiago Motta je žiadaným trénerom.
Tréner Bologne Thiago Motta je žiadaným trénerom.Profimedia
Podľa talianskeho vydania Flashscore Správ sa v Taliansku a Francúzsku chystá veľká trénerská rošáda. Dlho očakávaný presun trénera Bologne Thiaga Mottu (41) do Juventusu, pravdepodobne, padne. Do rokovaní s bývalým výborným stredopoliarom sa zapojil Paríž Saint-Germain, v ktorom rodák z brazílskeho Sao Bernarda odohral šesť sezón.

Parížania sú údajne nespokojní s prácou Luisa Enriqueho. Španielsky tréner síce doviedol tím k 12. titulu v histórii Ligue 1, no v Lige majstrov opäť sklamal, keď vypadol v semifinále s Dortmundom. Slovenský reprezentant Milan Škriniar údajne bude mať po premiérovej sezóne nového kouča.

Prezident parížskeho klubu Nasser Al-Khelaifi preto kontaktoval Mottu, ktorý v klube pôsobil v rokoch 2012 až 2018, pričom na konci angažmánu bol jedným zo zástupcov kapitána.

Posledná forma PSG.
Posledná forma PSG.Flashscore

Juventus, ktorý sa po sezóne rozlúči s Massimilianom Allegrim, by mal na situáciu okamžite reagovať. Turínčania počítali s tým, že Motta nahradí odchádzajúceho Allegriho, ale podľa všetkého otočili zrak iným smerom a ukázali na Antonia Conteho.

Klubová legenda by sa na lavičku La Vecchia Signora mohla vrátiť po desiatich rokoch. Skúsený Talian naposledy pôsobil v Tottenhame, kde ho v lete 2023 nahradil Ange Postecoglou.

PSG - Toulouse (nedeľa, 21:00)