Nová úroveň notifikácií: Vylaďte si upozornenia pre každý tím či zápas

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nová úroveň notifikácií: Vylaďte si upozornenia pre každý tím či zápas

Nová úroveň notifikácií: Vylaďte si upozornenia pre každý tím či zápas
Nová úroveň notifikácií: Vylaďte si upozornenia pre každý tím či zápasFlashscore
Používate aktívne aplikáciu Flashscore? Nechávate si posielať zápasové a tímové notifikácie, aby ste boli stále v obraze? Ak áno, tak práve pre vás máme novú funkcionalitu, ktorá posunie komfort používania aplikácie na novú úroveň.
Nová éra notifikácií.
Flashscore

Doteraz ste si mohli prispôsobiť notifikácie len na úrovni športu. Teraz si môžete nastaviť upozornenia pre každý tím a zápas samostatne. Ide o jednu z najžiadanejších funkcií medzi pravidelnými užívateľmi Flashscore.

Pre tím, ktorého ste vášnivým fanúšikom či fanúšičkou, si zapnete všetky typy notifikácií, zároveň pre ostatné mužstvá môžete odoberať iba upozornenia, na ktoré ste boli doteraz zvyknutí.

Novinka je v súčasnosti dostupná pre všetky zariadenia s operačným systémom Android. Pre používateľov iOS budú detailné nastavenia k dispozícii neskôr v priebehu roka.

Ako si prispôsobiť notifikácie pre tím a zápasy:

1) V detailoch konkrétneho tímu kliknite v rámci hornej lišty na ikonu "hviezdičky".

2) Aktivuje sa vám ikona "zvončeka".

3) Kliknite na "zvonček" a prejdite do ponuky nastavení notifikácií pre daný tím.

4) V rámci ponuky si vyberte konkrétne upozornenie podľa svojich preferencií. Môžete si prispôsobiť všetky notifikácie, ktoré aplikácia ponúka - napríklad červené karty, zostavy, pozápasové reportáže alebo predzápasové pripomienky.

Ako nastaviť notifikácie?
Ako nastaviť notifikácie?Flashscore

Ak si zmeníte notifikácie na úrovni konkrétneho tímu, nastavenia sa prepíšu vo všetkých jeho budúcich zápasoch. Pre ostatné mužstvá zostanú nastavenia nezmenené a môžete ich prípadne upraviť plošne na úrovni športu (platí to pre novo pridané tímy).

Rovnaký postup nastavení môžete zopakovať na úrovni konkrétneho zápasu. Nastavenia sú k dispozícii pre všetky tzv. duelové športy.

Nová funkcia je zatiaľ k dispozícii pre užívateľov, ktorí používajú našu Android aplikáciu. A to konkrétne od verzie 5.13. Ak vo vašom Android telefóne neprišlo k automatickej aktualizácii (alebo máte aktualizácie vypnuté), môžete tak urobiť manuálne prostredníctvom služby Google Play. Užívatelia iOS aplikácie dostanú možnosť nastaviť si notifikácie neskôr v tomto roku.