Tuchel pred posledným domácim zápasom na lavičke Bayernu: Čo ďalej? Zatiaľ neviem

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tuchel pred posledným domácim zápasom na lavičke Bayernu: Čo ďalej? Zatiaľ neviem

Thomas Tuchel zatiaľ nevie, kam so svojím trénerským štábom zamieri.
Thomas Tuchel zatiaľ nevie, kam so svojím trénerským štábom zamieri.Profimedia
Thomas Tuchel (50), stále tréner Bayernu Mníchov, necháva svoju budúcnosť otvorenú. Podľa vlastných slov netuší, čo ho v lete čaká. "Čo bude ďalej? Zatiaľ nemám predstavu. Budem o tom rozmýšľať v pokoji a tichu. Všetko bolo pôvodne naplánované inak, takže si dám načas," povedal pred svojím posledným domácim vystúpením vo funkcii šéfa lavičky nemeckého giganta. Ten sa uskutoční v nedeľu proti Wolfsburgu.

Bayern - Wolfsburg (nedeľa, 17:30)

"Zatiaľ neboli žiadne rokovania s inými klubmi, v Bayerne som mal dosť práce," zdôraznil 50-ročný kormidelník. Od budúceho týždňa sa však preňho všetko zmení. Mníchovčanov čaká už len domáci súboj s Wolfsburgom a zápas vonku proti Hoffenheimu.

V posledných týždňoch sa veľa hovorilo o tom, že Tuchel by mohol opäť zamieriť do Premier League. V roku 2021 vyhral s Chelsea Ligu majstrov a aktuálne sa spomína, že sa oňho zaujíma Manchester United.

"Nie je žiadnym tajomstvom, že sa mi v Chelsea, v Anglicku a v Premier League, veľmi páčilo," prezradil Tuchel pred semifinále Ligy majstrov proti Realu Madrid. "Bolo to naozaj úspešné obdobie a spomínam naň veľmi rád," dodal.

Tuchel prevzal Bayern po Julianovi Nagelsmannovi v marci 2023, pričom podpísal zmluvu do roku 2025. Vo februári však vedenie tímu oznámilo, že skúsený tréner v lete skončí. Okrem Chelsea viedol v zahraničí aj Paríž St. Germain, pôsobil tiež v Mainzi či Dortmunde.

Bundesligová tabuľka.
Bundesligová tabuľka.Flashscore