Mikuš s gólom pri dôležitom triumfe Karvinej, Bohemians s Jabloncom majú istotu záchrany

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mikuš s gólom pri dôležitom triumfe Karvinej, Bohemians s Jabloncom majú istotu záchrany

Karviná sa odrazila z dna tabuľky.
Karviná sa odrazila z dna tabuľky.Profimedia
Futbalisti Bohemiansu a Jablonca majú po treťom kole nadstavby o udržanie sa vo FORTUNA:LIGE istotu pôsobenia v najvyššej českej súťaži aj v sezóne 2024/2025. Bohemians podľahol doma Karvinej, ktorá sa odrazila z dna tabuľky aj vďaka gólu a asistencii Rajmunda Mikuša (28).

Bohemians - Karviná 1:3

/R. Mikuš hral celý zápas, dal gól a asistoval, M. Regáli hral do 66. minúty, D. Krčík hral od 77. minúty - všetci za Karvinú/

V zostave Bohemiansu chýbal pre žlté karty útočník Erik Prekop, ktorý sa iba z tribúny prizeral prehre s Karvinou. Pražský klub má sedembodový náskok na práve štrnástu Karvinú, ktorá sa v tabuľke odrazila z dna a preskočila České Budějovice i Zlín.

Rajmund Mikuš bol podstatnou súčasťou dôležitého triumfu. Vyrovnával skóre v 48. minúte, pričom pred koncom riadneho hracieho času asistoval na poisťovací gól, vďaka čomu dosiahol hodnotenie Flashscore vo výške 7,6 (druhé najvyššie).

Štatistiky stretnutia.
Štatistiky stretnutia.Opta by Stats Perform

Jablonec - Pardubice 3:0

/D. Hollý hral do 46. minúty, S. Nebyla hral celý zápas - V. Budinský na lavičke/

Aj Jablonec sa s definitívou udrží v najvyššej súťaži. Rozhodol o tom domácou výhrou nad Pardubicami, pričom všetky tri zásahy padli od 64. do 87. minúty. Bod od udržania sú aj Pardubice.

Situácia v boji o záchranu.
Situácia v boji o záchranu.Flashscore

Zlín - České Budějovice 1:1

/M. Rakovan na lavičke - D. Šípoš odchytal celý zápas, M. Králik hral celý zápas, V. Sliacky na lavičke/

České Budějovice viedli v Zlíne 1:0, od 69. minúty hrali presilovku o jedného muža, ale víťazstvo si nepripísali. Bránu hostí chránil Dávid Šípoš, ktorý si pripísal šesť zákrokov. Pre Zlín môže mať "cenu zlata" trefa Filipa Žáka, ktorý prišiel na ihrisko v 58. minúte za bývalého nikéligistu Kennetha Ikugara, aby o štyri minúty neskôr zariadil konečnú podobu výsledku.

Ak by totiž domáci nevyrovnali, strácali by dve kolá pred koncom z posledného miesta na barážovú priečku tri body, takto je to po remíze iba bod.

Štatistiky stretnutia.
Štatistiky stretnutia.Opta by Stats Perform