Leicester do konca sezóny povedie Smith, jeho asistentom bude aj Terry

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Leicester do konca sezóny povedie Smith, jeho asistentom bude aj Terry

Udrží táto dvojica Leicester v Premier League?
Udrží táto dvojica Leicester v Premier League?Profimedia
Leicester City oficiálne predstavil dočasného trénera. Do konca sezóny mužstvo povedie Dean Smith (52), ktorý bude mať za úlohu udržať "líšky" v Premier League.

Smith naposledy viedol Norwich, ktorý ho odvolal v závere decembra. Leicester sa nedávno rozlúčil s Brendanom Rodgersom po sérii zlých výsledkov, ktorých príčinou spadlo mužstvo až na aktuálne predposledné miesto tabuľky. Na nezostupové priečky momentálne stráca dva body.

Aktuálna forma
Aktuálna forma Flashscore

"Teším sa na výzvu, ale čaká nás náročná úloha. Napriek tomu si myslím, že máme dostatok skúseností a hráčsku kvalitu v kádri, aby sme dokázali splniť náš cieľ. Našou prvou skúškou bude obnoviť dôveru mužstva a vštiepiť mu vieru vo svoje schopnosti. Teším sa na prácu počas týždňa. Už v sobotu nás čaká prvý dôležitý test," povedal Dean Smith. Debut zažije na pôde Manchestru City.

Bývalý obranca je známy z pôsobenia v Aston Ville, kde bol jeho asistentom aj legendárny kapitán Chelsea John Terry. Ten prichádza v rovnakej pozícii na King Power Stadium. Doplní ho Craig Shakespeare, ktorý bol súčasťou realizačného tímu Claudia Ranieriho pri zisku titulu v roku 2016.

Takto vyzerá súčasná tabuľka Premier League.
Takto vyzerá súčasná tabuľka Premier League.Flashscore