Tennis Tracker: Gauffová vyradila Swiatekovú a vo finále vyzve Muchovú

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Gauffová vyradila Swiatekovú a vo finále vyzve Muchovú

Aktualizované
Gauffovú čaká finále v Cinncinati.
Gauffovú čaká finále v Cinncinati.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 19. augusta?

23:25 - "Bol to od oboch čistý boj. Mali sme niekoľko skvelých výmien, potom trochu horších. Ale väčšinou išlo o boj. Snažila som sa byť bližšie k sieti, trochu zmeniť tempo, pretože je veľmi silná. Ani neviem, ako som dnes vyhrala. Som však naozaj šťastná," neskrývala radosť po zápase Muchová. 

Pozápasový rozhovor s Muchovou
Flashscore

22:59 - Karolína Muchová zdolala v semifinále turnaja WTA 1000 v Cincinnati svetovú dvojku Arynu Sabalenkovú (25) rovnako ako v júni na Roland Garros a po výhre 6:7, 6:3, 6:2 si zabezpečila prvý postup do Top 10.

Zostrih zápasu Muchová - Sabalenková
Flashscore

20:01 - Coco Gauffová na ôsmy pokus vyhrala proti Ige Swiatekovej. Americká tínedžerka zvíťazila na turnaji WTA 1000 v Cincinnati po takmer trojhodinovej bitke 7:6, 3:6, 6:4. Po zisku mečbalu získala svoj prvý skalp svetovej jednotky a postúpila do svojho šiesteho finále. O piaty a najcennejší titul si zahrá s Karolínou Muchovou alebo Arynou Sabalenkovou.

Zostrih zápasu Gauffová - Swiateková
Flashscore

11:00 - Srbský tenista Novak Djokovič postúpil do svojho 75. semifinále na turnajoch Masters 1000. Už len o jedno semifinále má na konte viac rekordér Rafael Nadal zo Španielska. Podujatia tejto prestížnej kategórie sa konajú od roku 1990.

10:10 - "Je zrejmé, že byť americkou jedničkou prináša veľkú podporu publika, ale mne sa podarilo začať duel naozaj dobre. Odohral som takmer perfektný, bezchybný prvý set. Áno, potom som začal v druhom veľmi zle a daroval mu brejk. Od stavu 2:4 som odohral naozaj štyri solídne gemy v druhom sete. Celkovo to bol skvelý výkon," reagoval na duel s Fritzom semifinalista Djokovič.

Pozápasový rozhovor s Djokovičom.
Flashscore

09:30 - "Viem o zápasoch, ktoré sme odohrali. Áno, mali sme medzi sebou veľa ťažkých bitiek a mám pocit, že som s ním hral vždy na turnajoch, kde som hral dobre, to tiež pomáha. Viem, že mám dobrú hru a keď sa cítim na kurte dobre, je veľa vecí, ktoré dokážem," uviedol Zverev po ôsmom víťazstve nad Mannarinom v ich ôsmom vzájomnom stretnutí.

Pozápasové vyjadrenie Zvereva.
Flashscore

09:00 - Američanka Caty McNallyová a Španiel Roberto Bautista Agut sa odhlásili zo záverečného grandslamového turnaja sezóny US Open (28. augusta - 10. septembra). Informovala o tom agentúra AP. McNallyovú, ktorá v uplynulých dvoch rokoch postúpila v New Yorku do finále štvorhry, sa stále nezotavila zo zranenia lakťa. V pavúku dvojhry ju nahradí ďalšia Američanka Madison Brengleová. Miesto Bautistu Aguta zaujme Japonec Josuke Watanuki.

07:30 - Anna Karolína Schmiedlová nezvládla ďalšiu trojsetovú a vyše dvojhodinovú bitku, na turnaji WTA 125 v kolumbijskej Barranquille preto končí. Slovenka proti Francúzke Fione Ferrovej vyhrala prvý set, ale následne stratila zvyšné dva, aby po konečnom rezultáte 6:4, 4:6, 2:6 a 145 minútach nezabojovala o titul na tvrdom povrchu pred blížiacim sa US Open.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore

06:30 - V sobotu sú v Cincinnati na programe štyri semifinálové súboje. Medzi ženami sa Iga Swiateková stretne s Cori Gauffovou a Aryna Sabalenková vyzve Karolínu Muchovú. V mužskej súťaži uvidíme duely medzi Carlosom Alcarazom a Hubertom Hurkaczom, predstavia sa aj Novak Djokovič a Alexander Zverev.

03:00 - Do semifinále sa po výsledku 6:0, 6:4 prebojoval Novak Djokovič, ktorý vo štvrťfinále nemal žiadny problém s domácim Taylorom Fritzom. O finále si zahrá s Alexandrom Zverevom, ktorý zdolal Adriana Mannarina 6:2, 6:3.

Zostrih Djokovič - Fritz.
Flashscore

02:00 - Aryna Sabalenková porazila vo štvrťfinále turnaja v Cincinnati Ons Džabúrovú 7:5, 6:3 a o finále si zahrá s Češkou Karolínou Muchovou.

Zostrih Sabalenková - Džabúrová.
Flashscore