Tennis Tracker: Murray ovládol turnaj v Nottinghame, v Bratislave triumfoval Sačko

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Murray ovládol turnaj v Nottinghame, v Bratislave triumfoval Sačko

Aktualizované
Britovi domáca pôda sedela.
Britovi domáca pôda sedela.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 18. júna?

20:50 - Holandský tenista Tallon Griekspoor sa stal víťazom trávnatého turnaja ATP v Hertogenboschi. Domáci šiesty nasadený hráč zdolal v nedeľnom finále dvojhry Austrálčana Jordana Thompsona v troch setoch 6:7 (4), 7:6 (3) a 6:3. Dvadsaťšesťročný Griekspoor získal svoj druhý titul na okruhu ATP po tom, ako v januári triumfoval na podujatí v indickom Pune.

18:05 - Americký tenista Frances Tiafoe triumfoval na turnaji ATP v Stuttgarte. V nedeľnom finále dvojhry zvíťazil v pozícii nasadenej trojky nad domácim Nemcom Janom-Lennardom Struffom po dramatickom priebehu 4:6, 7:6 (1) a 7:6 (8).

Tiafoe, ktorý hral svoje prvé finále na trávnatom podujatí, získal tretí titul na hlavnom profesionálnom okruhu a druhý v tomto roku po aprílovom triumfe na antukovom turnaji v Houstone.

Zostri zápasu.
Flashscore

16:26 - Challengerové podujatie Bratislava Open spoznalo svojho víťaza, stal sa ním 266. hráč sveta Vitalij Sačko. Ukrajinský tenista vo finálovom súboji zdolal bulharského protivníka Dimitara Kuzmanova. Prvý set vyhral 6:2, v druhom rovnakým pomerom prehral a tretie dejstvo si uchmatol po tajbjreku, v ktorom oponentovi dovolil uhrať 2 body. Víťaz získal prémiu 16 020 eur a 100 bodov do rebríčka ATP. 

15:55Katie Boulterová sa stala víťazkou trávnatého turnaja WTA v Nottinghame. V nedeľnom finálovom súboji medzi dvoma nenasadenými domácimi hráčkami zdolala Jodie Annu Burrageovú dvakrát 6:3. Dvadsaťšesťročná Britka získala svoj premiérový titul na hlavnom profesionálnom okruhu, jej krajanka si musí na svoju prvú trofej ešte počkať.

14:17 - Andy Murray pokračuje vo svojej neporaziteľnosti na trávnatých dvorcoch. Po Surbitone ovládol aj podujatie v Nottinghame.

13:42 - Kei Nišikori pokračuje vo svojom úspešnom návrate na kurty. Bývalý štvrtý hráč sveta zdolal na portorickom challengeri Gustava Heideho 6:4, 6:2 a na svojom prvom turnaji od októbra minulého roka sa dostal do finále. O svoj prvý titul od januára 2019 si zahrá s kvalifikantom Michaelom Zhengom, ktorý sa v rebríčku nenachádza ani v prvej tisícke.

7:33 - Slovenský challengerový turnaj Bratislava Open má pred sebou už len jediný zápas. V boji o prvenstvo sa v hlavnom meste stretnú Molčanov premožiteľ Dimitar Kuzmanov a Vitalij Sačko. Úvod duelu je naplánovaný na 13:30.

06:41 - Struff sa na vrcholnej túre dostal do dvoch finále a v oboch sa musel uspokojiť s trofejou pre porazeného finalistu. Ak by v nedeľu uspel v Stuttgarte, stal by sa prvým domácim šampiónom tohto podujatia od jeho prechodu na trávu (2015). Odvtedy je druhým nemeckým finalistom, v roku 2016 Philipp Kohlschreiber podľahol v troch setoch Dominicovi Thiemovi.