Feyenoord sa so sezónou rozlúčil víťazstvom, Hancko skóroval

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Feyenoord sa so sezónou rozlúčil víťazstvom, Hancko skóroval

Odohral Hancko posledný zápas za Feyenoord?
Odohral Hancko posledný zápas za Feyenoord?Profimedia
Slovenský futbalista Dávid Hancko (26) zaznamenal v nedeľu gól v zápase záverečného 34. kola holandskej Eredivisie a prispel k triumfu Feyenoordu Rotterdam 4:0 v derby s Excelsiorom.

Feyenoord - Excelsior 4:0

Slovenský reprezentačný obranca skóroval v 75. minúte na 3:0. Feyenoord mal až pred stretnutím istú konečnú druhú priečku v súťaži, napokon zaostal o sedem bodov za majstrovským PSV Eindhoven. V zápase nastúpil aj Leo Sauer, ktorý prišiel na trávnik v 79. minúte.

Hancko v tejto sezóne odohral všetkých 34 ligových duelov, v ktorých sa presadil päťkrát, čo je jeho najlepší zápis v Eredivisie a druhý najlepší počas kariéry. Len raz dal sedem gólov v drese Sparty. Okrem toho sa raz presadil aj v skupinovej fáze Ligy majstrov proti Atléticu.

Už dlho sa špekuluje o záujme viacerých klubov na čele s Liverpoolom, takže je otázne, či v Rotterdame ostane. Jeho stále iba osemnásťročný spoluhráč Sauer absolvoval trinásť ligových vystúpení. Strelil v nich dva góly a na tri prihrával. Dva razy naskočil aj do Ligy majstrov.

Konečná tabuľka tejto sezóny Eredivisie.
Konečná tabuľka tejto sezóny Eredivisie.Flashscore