Flashscore zostava 35. kola Premier League: Vládne Newcastle, hráčom kola je Haaland

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Flashscore zostava 35. kola Premier League: Vládne Newcastle, hráčom kola je Haaland

Haaland bol najlepšie hodnoteným hráčom v poslednom kole Premier League.
Haaland bol najlepšie hodnoteným hráčom v poslednom kole Premier League.Profimedia / Flashscore
Sezóna Premier League sa blíži ku koncu a boje o titul, európske poháre a zostup sú stále otvorené. V 35. kole najvyššej anglickej súťaže zažiarili hráči Newcastlu, pričom do ideálnej jedenástky Flashscore zostavenej na základe zápasových známok sa prebojovali traja hráči. Dvoch zástupcov dodal Manchester City, ktorého útočník Erling Haaland (23) bol najlepšie hodnoteným hráčom kola.
Tím kola.
Tím kola.Flashscore

Brankár

Arijanet Muric (Burnley) 8,8

Kosovský brankár výrazne pomáha Burnley v boji o prežitie. Už tretíkrát za sebou ho hodnotenie určilo za hráča zápasu, pri remíze 1:1 s Manchestrom United na Old Trafford predviedol úctyhodných deväť zákrokov a dokonca sa mu podarila aj jedna kľúčová prihrávka, čo len dokazuje jeho špičkovú prácu nohami.

Obrancovia

Toti (Wolves) 8,1

Portugalský obranca sa zapísal do streleckej listiny pri víťazstve Wolves nad Lutonom 2:1. Pomohol tak svojmu tímu k prvej výhre od začiatku marca a takisto ukončiť sériu siedmich stretnutí bez trojbodového zisku. Toti si pripísal celkovo tri strely, ale platný bol aj v obrane, keď vyhral sedem súbojov a štyrikrát odvrátil loptu.

Joško Gvardiol (Manchester City) 8,2

Manchester City drží krok s Arsenalom v boji o titul víťazstvom 2:0 nad Nottinghamom a chorvátsky obranca mal na triumfe leví podiel. Po polhodine hry sa presadil hlavou po rohovom kope a tretíkrát v apríli strelil dôležitý gól. Ako zvyčajne pomohol City dominovať na lopte, pričom si udržal 86 % presnosť prihrávok.

Andrew Robertson (Liverpool) 8,4

Po remíze 2:2 na pôde West Hamu, v ktorej Robertson skóroval prvýkrát od septembra minulého roka, sa zdá, že šance The Reds na titul sú preč. Napriek ďalšej strate Liverpoolu odviedol anglický obranca dobrú prácu na ľavej strane obrany, keď rozdal päť kľúčových prihrávok, vyhral dva súboje a mal 104 dotykov s loptou.

Stredopoliari

Jacob Murphy (Newcastle) 8,7

Prvý z hráčov Newcastlu v tejto zostave. Magpies zničili Sheffield United 5:1 a odsúdil súpera na zostup do Championship. Anglický stredopoliar zaznamenal jednu asistenciu, poslal štyri kľúčové prihrávky spoluhráčom a vyprodukoval jednu strelu. Aj vďaka jeho príspevku majú Straky na dosah šieste miesto v tabuľke.

Bruno Fernandes (Manchester United ) 8,5

Portugalský tvorca hry bol opäť s prehľadom najlepším hráčom United, ale v súboji so zostupujúcim Burnley ich potiahol len k remíze. Fernandes poslal úctyhodných deväť kľúčových prihrávok a pripravil štyri veľké šance, ale žiadnu z nich jeho spoluhráči nevyužili.

Kai Havertz (Arsenal) 8,7

Nemecký futbalista síce operoval v útoku počas víťazstva Arsenalu 3:2 na pôde Tottenhamu, ale po skvelom výkone v derby jednoducho musel byť zaradený niekde do zostavy. Havertz najprv skvele prihral Bukayovi Sakovi na gól a krátko na to zvýšil skóre na 3:0 hlavičkou po rohovom kope. V nervóznom závere kanonieri ubránili dôležité víťazstvo.

Harvey Barnes (Newcastle) 8,8

Nastúpil len ako náhradník v druhom polčase, ale aj tak bol na ihrisku veľmi platný. Hoci sa lopty dotkol len 16-krát, za 25 minút si pripísal dve kľúčové prihrávky, vytvoril jednu veľkú šancu, vyhral oba súboje, do ktorých sa zapojil, a pripísal si asistenciu.

Útočníci

Enes Unal (Bournemouth) 8,9

Turecký útočník pomohol Bournemouthu k víťazstvu 3:0 nad Brightonom gólom a asistenciou, vďaka čomu Cherries získali 48 bodov, čo je ich klubový rekord v Premier League. Unal si na hrote dobre rozumel s Dominicom Solankem a vydarený výkon korunoval svojím druhým gólom od zimného prestupu z Getafe.

Erling Haaland (Manchester City) 9,5

Hoci pri víťazstve City odohral len 28 minút, aj tak podal skvelý výkon a odpovedal na kritiku, ktorá sa na jeho adresu v poslednom čase zniesla. Skóroval len deväť minút po príchode na ihrisko, keď si na hranici šestnástky prebral loptu, posunul si ju pozdĺž obrancu a zakončil na zadnú žrď.

Callum Wilson (Newcastle) 9,4

Po dvojmesačnej absencii spôsobenej zranením sa začína dostávať do solídnej formy. K víťazstvu Strák prispel gólom na 5:1. Góly anglického útočníka budú kľúčové, keďže tím Eddieho Howea sa snaží dostať na pohárové priečky.