Ancelotti bol kritický k výkonu Realu. Dovolili sme Bayernu kontrolovať zápas, tvrdí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ancelotti bol kritický k výkonu Realu. Dovolili sme Bayernu kontrolovať zápas, tvrdí

Ancelotti nebol spokojný s výkonom Realu.
Ancelotti nebol spokojný s výkonom Realu.Reuters
Tréner Carlo Ancelotti (64) nebol spokojný s prístupom tímu v určitých pasážach hry a označil ho za mäkký. Real Madrid si napriek tomu vezie z Mníchova do domácej odvety pomerne dobrý výsledok 2:2.

Taliansky tím bol kritický hlavne k momentom po úvodnom góle Viníciusa, pretože Los Blancos sa následne zatiahli a väčšinu času bránili, pričom tentoraz to nebol úmysel ako v stretnutí na pôde Manchestru City. "Výsledok je dobrý, ale vieme hrať lepšie. Bayern ukázal svoju najlepšiu verziu, my nie. Musíme sa zlepšiť," tvrdí.

Bayern - Real Madrid 2:2

"V prvom polčase sme bránili s nízkou intenzitou. V druhom sa súper dostal do vedenia a my sme začali viac napádať, no nie dostatočne. Dovolili sme Bayernu dostať sa do mnohých šancí, súper kontroloval hru. Boli sme mäkkí," pokračoval Ancelotti.

Obhájil si aj stiahnutie Kroosa, asi najlepšieho hráča na ihrisku. "Odohral skvelý zápas, ale plán bol snažiť sa získať kontrolu nad loptou tým, že budeme mať čerstvé nohy. Bellinghama som stiahol, pretože dostal kŕč. Máme široký káder a musíme to využívať," nechal sa počuť.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Statsperform

Ancelotti verí, že domácu odvetu Real Madrid zvládne. "Nachádzame sa vo fáze sezóny, kedy máme skvelú príležitosť dostať sa do finále. Bude to náročných 90 minút, ale v atmosfére, ktorú veľmi dobre poznáme. Fanúšikovia nám určite pomôžu," doplnil.

Nadviazal aj Toni Kroos. "Myslím si, že je to spravodlivý výsledok pre oba tímy, výsledok je pre nás dosť dobrý. Mali sme dobré momenty, ale aj také, keď sme ťahali za kratší koniec, čo je normálne v semifinále Ligy majstrov, ak hráte vonku," vyjadril sa.