Súboj anglických hviezd v Mníchove bez víťaza. Bellingham vedel, kam Kane kopne penaltu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Súboj anglických hviezd v Mníchove bez víťaza. Bellingham vedel, kam Kane kopne penaltu

Anglické hviezdy sa proti sebe znova postavia už o týždeň.
Anglické hviezdy sa proti sebe znova postavia už o týždeň.Profimedia
Anglický útočník Harry Kane (30) po zápase úvodného semifinále Ligy majstrov medzi Bayernom a Realom priznal, že jeho krajan a spoluhráč z reprezentácie Jude Bellingham (20) sa ho snažil rozptýliť pred pokutovým kopom.

Obaja majú v lete potiahnuť Albion k víťazstvu na európskom šampionáte, ale teraz stoja proti sebe ako súperi. Keď sa skúsený zakončovateľ chystal premeniť pokutový kop, tak za ním prišiel o desať rokov mladší futbalista a pošepkal mu niečo do ucha.

Bayern - Real Madrid 2:2

"V tom momente som nerozumel, čo mi povedal. Po zápase sme sa rozprávali a vysvetlil mi, že povedal vetu, viem, že pôjdeš doľava. Vraj sa to snažil povedať aj gólmanovi," prezradil Kane. Z pohľadu strelca to naozaj išlo rovnakým smerom, avšak brankár Lunin zvolil opačnú stranu.

Po remíze 2:2 ostáva do odvety všetko otvorené. Tá je na programe v stredu 8. mája na Santiago Bernábeu. "Je to fantastické. Budeme hrať na pôde Realu Madrid v semifinále Ligy majstrov. Presne toto je skúsenosť, pre ktorú som do Bayernu prišiel. Som z toho naozaj nadšený. Od Wembley nás delí jeden zápas, máme pred sebou skvelú príležitosť," podotkol Kane.

Pred novinárov v utorok predstúpil aj kapitán Manuel Neuer. "Výsledok je dobrý, stále máme všetko vo vlastných rukách. Určite by sme boli radi, keby sme vyhrali, zaslúžili sme si vyhrať, ale asi každý tím by si s nami našu pozíciu chcel vymeniť," tvrdí.

Tréner Thomas Tuchel si uvedomuje, čo Bayern čaká. "Víťaz berie všetko. Postup je možný, ale ideme na miesto, kde je veľmi náročné vyhrať. Cieľ je však jasný. Musíme byť odvážni, sebavedomí a klinickí v zakončení," doplnil.

Tento kouč už raz Real v semifinále vyradil a to počas pôsobenia na lavičke Chelsea v roku 2021.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Statsperform